Unable to Launch Flash Player

This message is being displayed because the browser was unable to load the Flash Player required to display this content.

There are several possible causes for this;

  1. Your current Flash Player is outdated or it is not installed on your system. Download the latest Flash Player.
  2. Your browser does not have JavaScript enabled, this is required to load the Flash content.
  3. The Theme file used to generate this site may be missing the required JavaScript to launch the Flash player.
Oohs, aahs en hebberige blikken… Bij WWen is het allemaal net-even-anders. Vrolijk, verrassend en zinnenprikkelend. Less is bore. Wat verkopen we eigenlijk niet? Een aparte, eigenzinnige mix van kledingmerken. Een creatieve keuze aan sieraden. En andere modeaccessoires, overal waar je kijkt. Ook nog schoenen, maar dan aparter dan je ergens anders zult vinden. En dan de tassen… gewoon heel veel! En een enorm leuk aanbod van gifts en hebbedingen. Wie wordt hier niet hebberig van? Oh ja, alles is ook nog eens lekker betaalbaar!

Door de kleuren en diverse prints raak je vanzelf in een vrolijke stemming. Er hangt een vriendelijke, inspirerende en ongedwongen sfeer. Go your own way, dát is het idee. De wekelijkse, nieuwe aanwinsten geven de winkel steeds opnieuw een originele en frisse uitstraling. Advies: beslis wel snel over je aankoop, want de collectie wisselt wekelijks (en soms wel dagelijks) en op=op.
What’s in a name?

“Wat betekent WWen en hoe spreek je ‘t uit?” Deze vraag horen wij vaak in de winkel. Nou, het zit zo: mijn naam is Wendeline*. De dubbele W maakt het net iets speelser, maar spreek je niet uit. (Ook niet op z’n Engels). Bij die W kun je vast van alles bedenken: Wow, Werelds, Waanzinnig, (mode)Walhalla, warenhuisje... En 't is vooral ook ‘n lekker setje letters bij elkaar. Leuk toeval is dat je WWen achterstevoren leest als: neWW, wat zeker geldt voor deze mix van modetrends. Vind je de naam raar? Ach alles WWent…
Service en sfeer:

Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk. Er hangt dan ook een ongedwongen sfeer. Eerlijkheid duurt het langst. Daarom zeggen wij altijd eerlijk hoe we het je vinden staan. (En pas als je erom vraagt.) Past het niet? Natuurlijk laten we je dan wel wat anders zien, als je dat wilt! Go your own way, dat is het idee. Gewoon lekker op je gemak nieuwe dingen proberen. Creëer je eigen trend of vraag creatief advies! Laat je eens echt verrassen…en kom vooral inspiratie opdoen!
wen
Ik ben Wen

WWen zou WWen niet zijn zonder Wendeline. Met haar drive en tomeloze bezieling maakt ze haar winkel tot een unieke plek waar je de meest uitgesproken, modische items vindt. "Nieuwe inspiratie doe ik op uit de blije gezichten van mensen die mijn winkel binnenwandelen. Ik probeer een relaxte sfeer te creëren in de winkel. Dat niks moet, maar alles mag. Ik vind het leuk dat mensen mijn winkel binnenstappen, en dat gevoel geef ik mensen ook graag."

"Ik merk dat mensen vaak op zoek zijn naar iets anders, iets aparts of unieks. Mijn winkel geeft het idee van een kledingkast die heel eigen is! Ik doe helemaal mijn ding. En dat werkt blijkbaar! Want je treft hier spullen aan die je (bijna) nergens kan vinden en dat verwachten mijn klanten ook. Ik koop heel instinctief in, echt op mijn gevoel. In wezen koop ik voor mezelf in, en dat is dus alleen wat ik mooi vind. Maar ik hoef niet alles zelf aan hoor! ... Ik heb gewoon een brede smaak. Daarnaast wil ik vasthouden aan mijn concept. Leuke, bijzondere en aparte dingen bieden, maar wel voor een goede prijs. Mijn winkel is ook mijn hobby. Ik sta zelf ook wel eens te kijken van mijn enthousiasme. Zodra ik in de winkel ben, ben ik helemaal in mijn element."
Voor wie is WWen?

Heb jij oog voor originaliteit? Wil je je onderscheiden? Houd je van mooie en aparte dingen? Dan is WWen echt iets voor jou! Greedy women, desperate men looking for original gifts, modebewuste vrouwen, trendgevoelige meiden, creatieve en reislustige types en verder iedereen die op zoek is naar iets speciaals…